Međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja

Adriatic Eko Etno & Wine Show (Spaladium Arena, Split, 19.-22. veljače, 2015.)

Adriatic Eko Etno & Wine Show sajamski je projekt u okviru Festivala Adriatic Gastro Show koji će se od 19. do 22. veljače 2015. održati u splitskoj Spaladium Areni. Split i Arena će tih dana biti centralno mjesto susreta proizvođača i pružatelja usluga hrvatskih ruralnih područja s turističkim tržištem, brojnim posjetiteljima sajma i novinarima. ADRIATIC EKO ETNO & WINE SHOW

Na 8.000 m2 atraktivnog izložbenog prostora, kroz specijalizirane manifestacije Adriatic Eko Etno & Wine Show, Katriga Adriatica – sajam namještaja i Global Gastro, predstavlja se cjelokupan turističko-ugostiteljski spektar proizvoda i usluga.

Adriatic Gastro Show je sajamska manifestacija koja planira okupiti najpoznatija imena iz svijeta gastronomije, turizma i vinarstva te kompanije iz oblasti ugostiteljstva i opremanja prostora. Očekuju se brojni izlagači različith proizvoda  i usluga odnosno OPG-a, obrta, turističkih seljačkih gospodarstava, proizvođača suvenira i ostalih poduzetnika iz sektora turizma.

Posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiocima te time osigurati odličnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Organizatori najavljuju preko 200 tvrtki izlagača iz dvadesetak zemalja svijeta, najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma, te bogat popratni program:

Izložba vina i alkoholnih pića, kulinarski show, prezentacije, poslovni susreti, stručna predavanja (primjena novih tehnologija u turizmu, destinacijski management…) koja će aktualnim i zanimljivim temama okupiti preko 1000 sudionika.

Osim grada Splita, važnost ovih manifestacija, te njihov utjecaj na gospodarske procese malog i srednjeg poduzetništva regije Dalmacije, posebno u segmentu turizma, su prepoznali i Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska gospodarska komora, Županija Splitsko-Dalmatinska, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita.

Print Friendly, PDF & Email