PROGRAM
10. Međunarodni sajam turizma, enogastronomije, tradicije, proizvoda , usluga i događanja
EKO ETNO TOUR
24.-27. travnja 2013.
Boćarski dom, Prisavlje 2, Zagreb
www.ekoetnosajam.hr, FB EkoEtnoSajam
Srijeda, 24. 04.2013.
15,00-19,00 Sajam otvoren za posjetitelje
18,00-19,00 Svečanost otvorenja Sajma uz Počasnu satnija Kravat pukovnije, modnu reviju Etno butika Mara, glazbeni nastup Danijele Pintarić uz voditeljsku palicu Ljiljane Vinković te prezentaciju „Kužine od štajuna“
Četvrtak, 25.04.2013.
10,00-19,00 Sajam otvoren za posjetitelje
10,00-19,00 Eko Etno Trade Show
11,00-13,00 Sjednica Zajednice ruralnog turizma pri HGK
više <<< SJEDNICA ZAJEDNICE RURALNOG TURIZMA
Organizator: Hrvatska gospodarska komora
13,00-15,30 Konferencija „Gastronomski turizam u Republici Hrvatskoj“
više <<< GASTRONOMSKI TURIZAM U RH
Organizatori: UHPA, HF Eko Etno Grupa d.o.o., Eko Etno Travel, Klub članova „Selo“
13,00-15,00 MAM- VIN – Atelje okusa – Svijet u čaši
14,00-15,30 Promocija Dubrovačko – neretvanske županije: Dubrovačka svadba i Linđo
15,30-16,00 Kulinarski show by Branko Ognjenović „Okusi djetinjstva“
18,00-18,30 Otvorenje izložbe slikarice Andreje Hojnik Fišić „Zemlja, kamen, vatra“
Petak, 26.04.2013.
10,00-19,00 Sajam otvoren za posjetitelje
11,00-14,30 Prezentacije „Hrvatska očima putnika/turista“
više <<< HRVATSKA OČIMA PUTNIKA/TURISTA
Organizator: HGK, HF Eko Etno Grupa d.o.o., Eko Etno Travel, Klub članova „Selo“
12,00-14,00 “Atelje okusa Svijeta u čaši u Eko Etno Blaževoj kuhinji”
14,00-16,00 Index kutak za kuharski trenutak… by portal Index.hr
16,00-17,00 Lipicanska barokna raskoš, Zagrebačka županija
17,00-18,00 Izložba prošeka: „Reci CMOK prošeku“ – Događaj „Hrvatske torte – Liga prvaka – Reci MLJAC hrvatskim tortama“ (Organizaor: G.E.T. Report)
Subota, 27.04.2013.
10,00-19,00 Sajam otvoren za posjetitelje
11,00-12,00 Cake Show by Kristijan Kodrić
12,00-13,00 Zagorska svadba, Krapinsko-zagorska županija
14,00-15,00 Mažoretkinje ambasadorice Samobora i Zagrebačke županije
15,00-16,00 KUD Vidovec
15,00-16,00 Promocija hrvatske autohtone kuhinje – jela i specijaliteti od boškarina
16,00-17,00 Čokoladni poljubac finih vina by Doris
Svakodnevno u vanjskom prostoru gastronomske delicije:
Soparnik – „poderane gaće“ – lovački gulaš – krpice sa zeljem i svinjsko pečenje – čvarci – vinogradarski gulaš – bjelovarski dimbek
______________________________________________________________________________________________________________
RADNO VRIJEME:
srijeda 15:00 -19:00 sati
četvrtak – subota 10:00 -19:00 sati
ULAZ SLOBODAN!