Međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja

EKO ETNO TRADE SHOW 2013

EkoEtnoTour & EkoEtnoTradeShow 2013

Turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW pravo je mjesto gdje se sastaje turistička industrija kontinentalnog, ruralnog i svih ostalih oblika turizma, pružajući mogućnosti ponuđačima da na jednom mjestu stupe u kontakt s oko 50 pomno odabranih zainteresiranih kupaca – domaćih i inozemnih turističkih agencija iz regije. Turistička burza pruža priliku za čvršću, trajniju i bržu povezanost svih ponuđača turističkih usluga i proizvoda s kupcima (hosted buyers) u potrazi za inovativnim turističkim ponudama.

Turistička burza će se održati 25.04.2013. u sklopu sajma EKO ETNO TOUR u Boćarskom domu u Zagrebu.

Svrha turističke burze je povezivanje pružatelja usluga ruralnog i ostalih oblika turizma iz regije i srednje Europe s a specijaliziranim organizatorima putovanja. Očekuje se 60 izlagača – ponuđača usluga iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore te se predviđa do 15-ak sastanaka dnevno, prema unaprijed utvrđenom rasporedu.

Eko Etno Trade Show je inovativni događaj kroz koji će se poticati osmišljavanje novih inovativnih turističkih proizvoda i usluga te novih oblika marketinga, promocije i direktne prodaje kvalitetnih turističkih aranžmana. Izlagačima (receptivne turističke agencije, hotelijeri, seoska gospodarstva, turističke zajednice, turističke udruge i sl.) se pritom pružaju brojne mogućnosti za umrežavanje i jačanje poslovnih odnosa, kroz pregovore i neposredne kontakte s potencijalnim kupcima njihovih usluga i proizvoda.

Za sve predstavnike inozemnih turističkih agencija organizirati će se studijsko putovanje u jednu od županija kontinentalne Hrvatske, kako bi kroz obilazak turističkih atrakcija i bogatu eno-gastronomsku ponudu ruralnih gospodarstava na najbolji način približili ljepote „zelene Hrvatske“.

Nadamo se da smo Vas zainteresirali za sudjelovanje na ovom originalnom i novo koncipiranom događaju i vjerujemo da ćete se odazvati našem pozivu.

Vaši Organizatori

Print Friendly, PDF & Email